Admindadmindcontactsitemap
  Agentie de publicitateServicii de publicitate
Despre AdmindContact admind
 

Imaginea conteaza

Hostess

Pentru promovarea eficienta a produselor si serviciilor puteti folosi serviciile de hostess si sampling oferite de noi. In functie de evenimentul la care participati sau de scopul utilizarii acestui serviciu, stim intotdeauna ce gen de persoane aveti nevoie.

Angajand modele hostess veti beneficia de un plus de imagine si evident veti destinde atmosfera evenimentului la care participati (targuri, expozitii, inaugurari, concerte, petreceri, conferinte, etc).

hostess evenimentehostess targurihostess

 

 

 

 

Optiunea dumneavoastra

Puteti alege modele hostess direct din acest site sau putem organiza un casting live pentru a le vedea fata in fata.

Serviciile oferite: creearea planului de campanie, obtinerea autorizatiilor necesare, recrutarea modelelor, training, realizare vestimentatie, raportarea zilnica si  obtinerea tarifelor minime pentru activitatea in marile centre comeriale.

 

Modele hostessFete sau baieti

Serviciul de hostess incoporeaza elemente precum: primirea si ghidarea invitatilor, servirea invitatilor cu bauturi sau gustari, atragerea vizitatorilor in standuri, oferirea de informatii in limbi straine daca este necesar, distribuirea de fluturasi, etc.

 

Publicitate media

Modele TVSpoturi TV

ADmind Hostess va gasi modele expresive pentru reclame de tipar sau tv.

Agentie de hostess ce colaboreaza cu studiourile de film/reclama.

Agentie hostess BucurestiCostumatii speciale

ADmind se poate ocupa si de vestimentatia modelelor Hostess, creata in stransa legatura cu imaginea companiei, ambianta sau locatia evenimentului.

  • Costumatii hostess petreceri
  • Costumatii hostess targuri
  • Costumatii hostess promotii

ADmind - Agentie de modele hostess din Bucuresti cu activitate in toata tara.

 Angajare HostessRecrutare

Ai intre 16-26 ani, aspect fizic placut, vrei sa castigi bani in timpul liber?

Inscrie-te

  
 
 

ADmind.ro© 2009 • SitemapContact

Publicitate - Agentie de publicitate - Property management - Promoteri - Organizari evenimente - Grafica publicitara - Productie publicitara - Regim hotelier Bucuresti - Publicitate online - Colantari auto - Optimizare site - Firma de curatenie - Transport mobila - Panouri publicitare - Distributie pliante - Bannere publicitare